opdracht.

Wanneer u het idee heeft om ook uw eigen huis of tweede huis op deze manier als gevel te laten maken neem dan vrijblijvend contact op, tel. 0342/473132 of mail info@jerryharberink.nl.

Mocht u vooraf een redelijk exacte prijsopgave willen hebben dan is een foto of tekening voldoende. Ook archiefmateriaal, (fotoalbum, gravure, tekening) is mogelijk. Dit komt voor als het object niet meer bestaat, fout is gerestaureerd of nog gerestaureerd moet worden.

Tenslotte is een direct bezoek mogelijk. Ook dit is vrijblijvend. Het voordeel is dat meestal direct een prijs kan worden vastgesteld en eventuele voordelen of speciale wensen kunnen worden besproken.

Na akkoord worden ter plekke uitgebreid foto’s gemaakt en eventuele verdere wensen doorgenomen.

______________________________________________________________

Lijsten. De ervaring heeft geleerd dat het miniatuur geleverd wordt zonder omlijsting. Dit is tenslotte een kwestie van smaak. Maar hierin kan uitgebreid geadviseerd worden indien nodig.

Levertijd. Gemiddelde levertijd is ca. twee maanden. Ook al omdat het werk tot in de kleinste details met de hand wordt gemaakt. Daarnaast is de levertijd soms afhankelijk van het object en van werk in portefeuille.

Betaling. Tien procent vooraf na akkoord. Rest bij aflevering. Gebruikelijk is dat het miniatuur persoonlijk wordt afgeleverd of wordt opgehaald.

____________________________________________________________

Voorbeelden van werk in opdracht in Galerie nr. 1.

 

 

Comments are closed.